Ümit Çiftçi Türkiye Bölge İş Geliştirme Müdürü Oldu

Temecula, CA, 29 Mart 2022 – Nikkiso Co., Ltd (Japonya) şirketler grubunun bir parçası olan Nikkiso Cryogenic Industries'in Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu (“Grup”), Ümit Çiftçi'nin göreve başladığını duyurmaktan memnuniyet duyar. Türkiye ve çevre bölgeler için Bölgesel İş Geliştirme Müdürü olarak atandı.

İstanbul Türkiye merkezli, Grubun tüm ürün yelpazesinden sorumlu olacak ve NCE&IG GmbH Almanya'dan Ole Jensen'e rapor verecek.

Ümit, mühendislik, işletme ve finans alanlarında sağlam bir altyapı sağlayan İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Türkiye'de satış mühendisi, pazarlama ve iş kolu müdürü ve BAE'de Atlas Copco İş Geliştirme Müdürü gibi çeşitli pozisyonlarda çalışan Basınçlı Hava alanında 25 yılı aşkın deneyime sahiptir.

“Bu pazardaki potansiyel fırsatları geliştirmek için çalışırken, Ümit'in deneyiminin yanı sıra pazar ve endüstri bilgisi NCEIG GmbH'ye büyük fayda sağlayacaktır. NCEIG Avrupa Başkan Yardımcısı Ole Jensen, “Onun olumlu katkılarını dört gözle bekliyoruz” dedi.

Bu ekleme ile Nikkiso, müşterileri için hem küresel hem de yerel bir varlık olma kararlılığını sürdürüyor.

Cryogenic Industries, Inc. (şimdi Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesidir) üye şirketler, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), kuyu hizmetleri ve endüstriyel gaz endüstrileri için tasarlanmış kriyojenik gaz işleme ekipmanı ve küçük ölçekli proses tesisleri üretir. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketi ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ve yaygın olarak kontrol edilen bir gruptur.