Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group – NEA Brasil ile İşbirliği

Irvine, CA, 8 Ağustos 2023 – Üye şirketleri nihai olarak Nikkiso Co., Ltd'ye (Japonya) ait olan Cryogenic Industries, Inc.'in Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu (Grup), Cryogenic Industries'in Kriyojenik Hizmet Birimimizin Service Companies, LLC dba Nikkiso Cryogenic Services (NCS), Neuman & Esser (NEA) Brezilya ile 27 Ocak 2023 tarihi itibarıyla İşbirliği Anlaşması imzalamıştır.

Yetkili bir Nikkiso servis merkezi olan NEA Brasil, Brezilya'da kurulu ACD kriyojenik pompalar da dahil olmak üzere Nikkiso ürünlerinin yerel çözüm sağlayıcısı olacak. Bu işbirliğinin amacı, yüksek düzeyde servis, yedek parça ve teknik destek kalitesini korurken, onarımlar için teslim sürelerinin azaltılmasına, sahadaki müşteri hizmetlerinin geliştirilmesine ve müşterilerimize bölgesel olarak destek sağlamak için dünya çapındaki servis merkezlerinin sayısının arttırılmasına yardımcı olacaktır. .

Kriyojenik ekipman alanında lider hizmet sağlayıcılardan biri olan NCS ile işbirliği bir sonraki stratejik adım olacak. Nikkiso, ACD ve diğer şirketler tarafından üretilen kriyojenik pompalar için geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. NCS'nin endüstriyel gaz ve hava ayırma endüstrilerine, gelişmiş petrol geri kazanım operasyonlarına, denizcilik ve temiz enerji ve alternatif yakıt projelerine hizmet verecek 18 küresel hizmet tesisi bulunmaktadır.

NEA Brasil, 25 yıldır pistonlu kompresörler, diyaframlı kompresörler, sarkaçlı valsli değirmenler, darbeli sınıflandırıcı değirmenler, sınıflandırıcılar ve filtreler, yedek parçalar ve yenilemeler için kapsamlı mühendislik bilgisi, özelleştirilmiş çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Yeterlilik sertifikası alındıktan sonra NEA Brasil, kriyojenik pompalardaki uzmanlığını genişletecek.

NEA Brezilya İletişim:

Bruno Correa

Ofis: +55 31 2126-9555

Mobil: +55 31 99788-9560

Email: bruno.correa@neac.com.br

Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu Hakkında

Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu, Nikkiso co.'nun Endüstriyel Bölümünün bir parçasıdır. Teğmen Japonya. Grup ABD'de Cryogenic Industries, Inc. (Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesi) bünyesinde faaliyet göstermektedir. Grup üyesi şirketler, Endüstriyel Gazlar, Doğal Gaz Sıvılaştırma (LNG), Hidrojen Sıvılaştırma (LH2) ve Atık Isı Geri Kazanımı için Organik Rankine Çevrimi için kriyojenik gaz işleme ekipmanları (pompalar, ısı eşanjörleri vb.) ve işleme tesisleri üretir ve servis mühendisliğini yapar. . 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketidir ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ortak olarak kontrol edilen bir gruptur.

Nikkiso Pazarlama Departmanı

+1 951.528.2076