Tim Born, Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group için Okyanusya ve Güney Doğu Asya Başkan Yardımcısı oldu

Temecula, CA, April 13, 2021 – Nikkiso Cryogenic Industries’ Clean Energy & Industrial Gases Group is pleased to announce that Tim Born has been appointed as Vice President of the Oceania and South East Asia Region.

Yönetim ekibimize yapılan bu önemli ekleme, stratejik bölgelerde müşterilerimize daha iyi hizmet vermek ve onları desteklemek için Nikkiso Sanayi Bölümünün hedefleri ile uyumludur.

Tim, kariyerine 1983 yılında BOC Gases'ta Üretim Mühendisi olarak başladı ve daha sonra aynı grupta Tesis Müdürü, Devreye Alma ve Kıdemli Proses Mühendisi ve Müşteri Mühendisliği Hizmetleri Müdürü olarak Avustralya ve Birleşik Krallık'ta çeşitli görevlerde bulundu.

1997'de Tim, Porgera Ortak Girişimi Altın Madeni'ne (PNG) büyük ölçekli ASU'ları işleten Kıdemli Proses Mühendisi olarak katıldı, ardından 1999'da Kurulum ve Mühendislik Müdürü olarak Air & Gas Industries'e taşındı.

2000 yılında Tim, Cryoquip Pty Ltd'ye Genel Müdür olarak katıldı ve 2012'de Avustralya'daki tüzel kişiliğin Genel Müdürü olarak atandı. 2020'de Tim, Güney Doğu Asya'da Cryoquip Başkan Yardımcısı rolüne terfi etti.

Tim, Melbourne Üniversitesi'nden Kimya Mühendisliği Derecesine ve Queensland Üniversitesi'nden İşletme Yüksek Lisansına sahiptir.

Avustralya, Güney Doğu Asya ve Hindistan'daki Cryoquip iş kolunu yönetme ve büyütme konusundaki engin deneyimiyle Tim, bu önemli bölgede Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar ekiplerine liderlik edecek ve bir pazar payı artışı sağlama misyonunu üstlenecek. sürdürülebilir ve karlı bir yoldur.

Cryogenic Industries, Inc. (şimdi Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesidir) üye şirketler, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), kuyu hizmetleri ve endüstriyel gaz endüstrileri için tasarlanmış kriyojenik gaz işleme ekipmanı ve küçük ölçekli proses tesisleri üretir. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketi ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ve yaygın olarak kontrol edilen bir gruptur.