Nikkiso Kriyojenik Hizmetinin Satış Sonrası Destek Genişletmesi

Temecula, CA, 12 Temmuz 2022 – Nikkiso Co., Ltd (Japonya) şirketler grubunun bir parçası olan Nikkiso Cryogenic Industries'in Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu (“Grup”), Nikkiso Cryo'nun entegrasyonunu duyurmaktan memnuniyet duyar. Nikkiso Kriyojenik Servis (NCS) ağı ile satış sonrası servis.

Bu entegrasyon, NCS'nin satış sonrası servis ve destek kapsamını Nikkiso Cryo ve Nikkiso ACD pompalarını içerecek şekilde genişletiyor. Ayrıca, küresel tesislerinin her biri aracılığıyla doğrudan satış ve saha servis desteğini ekleyerek Nikkiso Cryo satış sonrası pazarına yönelik küresel ayak izlerini genişletiyorlar. Saha servis ekibi hem merkezlerinde hem de sahada bakım ve devreye alma işlemleri gerçekleştirecek ve böylece yerel ve bölgesel olarak hızlı destek sağlamalarına olanak tanıyacak.

Ek olarak, tesislerinin her biri, tüm Nikkiso ürün hatları hakkında uzman bilgisi sağlayan, fabrikada eğitilmiş personele sahiptir. Ayrıca, ekipmanın hızlı teslimatını sağlayarak maliyetli arıza süresini en aza indiren büyük bir yedek parça envanteri de bulundururlar.

'Bu genişleme ile kaynaklarımızı ve hizmetimizi en üst düzeye çıkarmak için sabırsızlanıyoruz. Nikkiso Kriyojenik Servis Başkanı Jim Estes'e göre bu, bireysel destek, hizmet ve çözümler sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermemizi de sağlayacak.

Bu entegrasyon, Nikkiso'nun müşterileri için hem küresel hem de yerel bir varlık olmaya devam eden bağlılığını yansıtıyor.

Cryogenic Industries, Inc. (şu anda Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesidir) üye şirketleri, Endüstriyel Gazlar ve Doğal Gaz Sıvılaştırma (LNG) için kriyojenik gaz işleme ekipmanları (pompalar, ısı eşanjörleri vb.) ve proses tesisleri üretir ve servis mühendisliğini yapar. , Hidrojen Sıvılaştırma (LH2) ve Atık Isı Geri Kazanımı için Organik Rankine Çevrimi. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketidir ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ortak olarak kontrol edilen bir gruptur.