Nikkiso Cryogenic Industries Group, GP Strategies'in Alternatif Yakıtlar Bölümünü Satın Aldı

Temecula, Kaliforniya, 8 Ocak 2020 – Nikkiso Co., Ltd'nin (Japonya) bir yan kuruluşu olan Nikkiso Cryogenic Industries'in Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu (“Grup”), Alternatif Yakıtlar Bölümünün GP Strategies Corporation'dan (Columbia, Maryland) açıklanmayan bir bedel karşılığında satın alınmasını kapattı. GP Strategies'in Alternatif Yakıtlar Bölümü (“AFD”), Sıvılaştırılmış Doğal Gaz (LNG), Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gaz (LCNG), Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) ve Hidrojen (LNG) tasarımı, üretimi ve bakımına odaklanan tanınmış bir liderdir ( H2) tesisler.

AFD, Grubun Entegre Kriyojenik Çözümler biriminin (“Çözümler”) bir parçası olarak faaliyet gösterecek ve ICS olarak yeniden adlandırılacaktır. Çözümler birimi, Grubun beş işlevsel iş biriminden biridir ve Grubun ürün şirketlerinden bağımsız olarak çalışır. Solutions, eksiksiz çözümler sunmaya odaklanarak yenilikçi uzmanlık mühendisliği, merkezi proje yönetimi, tedarik, üretim ve bakım sağlar.

“AFD'nin Nikkiso ailemize katılmasından heyecan duyuyoruz. AFD, eksiksiz çözüm teklifimizi genişletecek. Artık ürünleri teslim eden birimlere ek olarak müşteriye çözüm sağlayabilecek bireysel bir fonksiyonel birimimiz var. Cryogenic Industries CEO'su ve Grup Başkanı Peter Wagner'e göre bu satın alma, verimli, performansa dayalı ürün ve hizmet sunma tutkumuzun bir örneğidir” dedi.

ICS'de Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak kalacak olan Mike Mackey, “Bu fırsat heyecan verici ve Nikkiso'nun bir parçası olmayı dört gözle bekliyoruz. Müşterilerimizin en iyi kalite, güvenilirlik ve yatırımlarının geri dönüş taleplerini karşılayacağız.”

Satın alma 1 Ocak 2020'de yürürlüğe girdi.

Cryogenic Industries, Inc. (şimdi Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesidir) üye şirketler, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), kuyu hizmetleri ve endüstriyel gaz endüstrileri için tasarlanmış kriyojenik gaz işleme ekipmanı ve küçük ölçekli proses tesisleri üretir. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, Nikkiso ACD, Nikkiso Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketi ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ve yaygın olarak kontrol edilen bir gruptur.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin www.cryoind.com ve www.nikkiso.com.