Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases, COVID-19 ile Mücadele İçin LEWA GmbH ve LEWA Nikkiso-America ile Güçlerini Birleştirdi

Temecula, CA, February 3, 2021 – Nikkiso Cryogenic Industries’ Clean Energy & Industrial Gases Group (“CE&IG”), a subsidiary of Nikkiso Co., Ltd (Japan), has joined forces with our sister companies LEWA GmbH, Germany and LEWA Nikkiso-America, Inc. to continue the global fight against COVID-19.

Pompa seçimi ve sistem operasyonları konusunda müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışan LEWA Nikkiso-America, KKD ekipman ve malzemelerinin üretimi için kritik öneme sahip sistemler, ölçüm ve proses pompaları da tedarik etti.

CE&IG grubunda, yeni geliştirilen aşıların saklama ve işleme sıcaklığını kontrol etmek için Nikkiso Cryoquip'in soğutma ünitesi kullanılıyor.

Nikkiso ACD ve Cryoquip, tıbbi oksijen tedarik zinciri için gerekli olan pompaların ve vaporizatörlerin hızlı tedariki veya değiştirilmesi için mevcut bir pompa ve vaporizatör sistemi stoğu üretir ve sağlar.

Nikkiso Cosmodyne ayrıca bu pandemi sırasında ihtiyaç duyulan, hayat kurtaran temel bir ilaç olan tıbbi oksijenin üretimi için çok önemli olan birçok Hava Ayırma ünitesi tasarladı ve teslim etti.

Mücadelemiz Oksijen PSA yoğunlaştırıcının geliştirilmesiyle devam ediyor. Bu en son teknoloji, nazal kanül aracılığıyla 60L/dk'da yüksek akışlı oksijen tedavisi sağlayarak, minimum oda havası sürüklenmesini ve hastalara daha fazla oksijen verilmesini sağlar.

“Küresel şirketlerimizin sağladığı teknoloji ve ekip çalışmasıyla gurur duyuyoruz. Onların taahhütleri ve çabaları, pandemi ile savaşmak için gereken önemli pompaları, buharlaştırıcıları ve proses sistemlerini tutarlı bir şekilde sunmamızı sağladı” dedi.

"Tüm LEWA-Nikkiso Çalışanları, insanları COVID-19 virüsüne karşı korumak için gerekli olan KKD ürünleri ve ürünlerinin üretimi için özel LEWA pompaları sağlamak üzere dünya genelinde tek bir Şirket olarak çalışabildiğimiz için gurur duymalıdır. LEWA-Nikkiso America Başkanı ve Genel Müdürü Peter Castellanos, dünyanın bu zor virüsün üstesinden gelmesine yardımcı olmak için yaptığımız küçük ama önemli katkılardan da gurur duymalıyız” dedi.

Birlikte çalışmak, şirketimizin her küresel birimi hayati bir rol oynar.

Cryogenic Industries, Inc. (şimdi Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesidir) üye şirketler, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), kuyu hizmetleri ve endüstriyel gaz endüstrileri için tasarlanmış kriyojenik gaz işleme ekipmanı ve küçük ölçekli proses tesisleri üretir. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketi ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ve yaygın olarak kontrol edilen bir gruptur.