Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group, Kore, Busan'daki Denizcilik Tesislerinde İlk Yerinde FAT Testini Duyurdu

Temecula, Kaliforniya, 10 Ocak 2023 – Nikkiso Co.'nun bir parçası olan Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (“Grup”), Ltd (Japonya) şirketler grubu, Busan'daki yeni Marine tesislerinde ilk yerinde FAT testini duyurmaktan gurur duyar. Kore. Tbaşarısı, Kore pazarının büyümesine olan bağlılıklarını ve desteklerini örneklemektedir.

Temmuz 2022'den beri 4.000 metrekarelik tesiste yüksek basınçlı pompa kızakları üretiyorlar. İle Hapag Lloyd AG için (en büyük yakıt gazı tedarik sistemi için) bu FAT testinin başarıyla tamamlanması, the yetenekler ile ilgili onların fabrika ve onun LN2 (sıvı azot) Ölçek tesis. Bu tesis devam ediyor ile sağlamak devreye alma ve bakım destek Önceden tedarik edilen. İle HP pompalar patinaj yapılışı ve test yapmak yetenekleri, artık müşterilerine tam sistem denizcilik çözümleri sağlıyorlar.

FAT testi, genel performansı test eden (örn. pompa maksimum akış hızı, buharlaştırıcı performansı, madeni yağ (LO) sistemi, nitrojen temizleme sistemi, kriyojenik valfler, vb.). tarafından tanık olunmalıdır. armatör, klas kuruluşu ve müşteriler, ürünün performans gerekliliklerini karşıladığını doğrular.

Kore Genel Müdürü Jay Lee'ye göre, "Nikkiso ACD, Fuel Gas kızakları için tercih edilen tedarikçi olmuştur. 20 yılı aşkın bir süredir Kore gemi inşa endüstrisi! yakınında bulunan yeni skid paketleme ve test tesisimiz ile Kore'deki tersaneler, artık yerel destek sağlamak ve önemli küresel denizcilik ihtiyaçlarını karşılamak için daha da büyük bir kapasiteye sahibiz. talepleri.”

"Bu, Grubumuz ve LNG ile çalışan Denizcilik pazarı için önemli bir sonraki adım ve bizim için genişletilmiş bir fayda. Deniz müşterileri. Nikkiso CE&IG artık tam sistemler sağlayabilecek ve test edebilecek ve müşterilerimize Cryogenic Industries CEO'su ve Grup Başkanı Peter Wagner'e göre anahtar teslimi sistem çözümü.

İletişim bilgileri:
Nikkiso Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar – Kore

Merkez Ofis ve Fabrika: 83, Nosansanupjung-ro, Gangseo-gu, Busan, 46752, Kore

Şube: #1912, 170, Gwanggyojungang-ro, Yeongtong-gu, Suwon, Gyeonggi-do, 16614, Kore

info@NikkisoCEIG-Korea.com

Cryogenic Industries, Inc. (artık Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesi) üye şirketler üretim ve servis mühendisliği yaptı Endüstriyel amaçlı kriyojenik gaz işleme ekipmanları (pompalar, ısı eşanjörleri vb.) ve proses tesisleri Gazlar ve Doğal Gaz Sıvılaştırma (LNG), Hidrojen Sıvılaştırma (LH2) ve Atık Isı için Organik Rankine Çevrimi İyileşmek. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso'nun ana şirketidir. Entegre Kriyojenik Çözümler, Cosmodyne ve Cryoquip ve ortak olarak kontrol edilen 20 işletme kuruluşundan oluşan bir grup.