Marsel Khaliullin, Satış Sonrası Hizmetler Rusya ve CIS, Nikkiso Industrial Russia İş Kolu Müdürü olarak atandı

Temecula, CA, 6 Şubat 2022 – Nikkiso Co., Ltd (Japonya) şirketler grubunun bir parçası olan Nikkiso Cryogenic Industries'in Temiz Enerji ve Endüstriyel Gazlar Grubu (“Grup”), Marsel Khaliullin'in Nikkiso Industrial Rusya (NIR) için Satış Sonrası Hizmetler Rusya ve Kriyojenik Endüstriler Hizmet ülkeleri İş Kolu Yöneticisi seçildi.

Rusya merkezli, NIR'de Ayman Zeitoun'a ve CIS için Jim Estes'e rapor vererek Aftermarket Services'ı yönetecek ve destekleyecek.

Marsel, Irak'taki Petrol ve Gaz endüstrisinde önceki altı yılı ve uluslararası şirketlerle yaptığı 10 yılı da dahil olmak üzere, döner ekipmanlarla ilgili bakım ve mühendislik işlerinde çeşitli pozisyonlarda 20 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Marsel, geçtiğimiz iki yıl boyunca bir Caterpillar şirketi olan SPM Oil & Gas için Döner Ekipman atölyesini yönetti.

Rusya Operasyonlar Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Ayman Zeitoun, “Marsel'in deneyimi ve sektör bilgisi NIR için büyük fayda sağlayacak ve onun olumlu katkılarını dört gözle bekliyoruz” dedi.
Bu ekleme ile Nikkiso, müşterileri için hem küresel hem de yerel bir varlık olma kararlılığını sürdürüyor.

Cryogenic Industries, Inc. (şimdi Nikkiso Co., Ltd.'nin bir üyesidir) üye şirketler, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), kuyu hizmetleri ve endüstriyel gaz endüstrileri için tasarlanmış kriyojenik gaz işleme ekipmanı ve küçük ölçekli proses tesisleri üretir. 50 yılı aşkın bir süre önce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana şirketi ve yaklaşık 20 işletme kuruluşundan oluşan ve yaygın olarak kontrol edilen bir gruptur.