Cryoquip LLC, Incryo Systems Pvt'ye Karşı Ticari Sır Davası Açtı. Ltd.

Murrieta, Kaliforniya, 22 Ocak 2019 – Merkezi Murrieta, California'da bulunan Cryogenic Industries, Inc.'in bir yan kuruluşu olan Cryoquip, LLC, 28 Eylül 2018'de Incryo Systems Pvt'ye dava açtı. Ltd., Hindistan merkezli ve Cryoquip'in Teknik Direktörü olarak listelenen eski çalışanı Bryan Smith'e karşı.

Riverside County Yüksek Mahkemesinde (Dava No. SWC1801113) açılan davada, Cryoquip, Incryo ve Smith'in Cryoquip'in ağırlıklı olarak Cryoquip'in kriyojenik buharlaştırıcılarıyla ilgili ekipman tasarımlarını kötüye kullandığını iddia ediyor.

Cryoquip, müşterilerinin ve bir bütün olarak endüstrinin gerçeklerden haberdar olmasını ve Cryoquip ile Incryo arasındaki ilişki konusunda piyasada herhangi bir karışıklık olmamasını sağlamayı taahhüt eder. Cryoquip, Incryo'ya hiçbir şekilde bağlı değildir ve Incryo, Cryoquip'in adını, tasarımlarını, işlemlerini, fotoğraflarını, teknik belgelerini veya web içeriğini Inryo'nun işlerini ilerletmek için kullanma yetkisine sahip değildir.

Cryoquip, ticari sırların kötüye kullanılması iddiasına ek olarak, davasında Smith'e karşı sözleşmenin ihlali iddiasının yanı sıra haksız ticari müdahale ve hem Inryo hem de Smith'e karşı eyalet ve federal haksız rekabet iddialarını da öne sürüyor.

Cryoquip, Daniel J. Kessler, Esq. ve Amber M. Sanchez, Esq. Burkhalter Kessler Clement & George, LLP, Irvine, California merkezli.

CRYOQUIP, LLC HAKKINDA
Bir Kriyojenik Endüstri Şirketi olan Cryoquip, dünyanın önde gelen kriyojenik buharlaştırıcılar ve endüstriyel gaz ekipmanı imalatçılarıdır. Cryoquip'in yetenekleri, sıvılaştırılmış gazları kendileri üretmek için kullanılan soğuk kutuların imalatından gazları çok sayıda uygulamada depolayan ve kullanan ekipmanlara kadar tüm kriyojenik ekipman yelpazesini kapsar.